Fasaderenhold

En viktig del av en bygnings sjel ligger i dens ytre. Jevnlig fasaderengjøring gir et penere inntrykk, samtidig som det verner bygget og gir lenger levetid. Kostnadene ved regelmessig vedlikehold er små sammenlignet med utgiftene hvis det går for lang tid.

Miljø Service AS tilbyr grundige metoder, som blant annet innebærer at bygget impregneres etter at det er rengjort. Impregneringen legger seg som en beskyttende forsegling på overflaten – for å hindre at luftforurensning skal tære på materialene.

Fjerning av graffiti

Det beste preventivet mot graffiti er å fjerne ”maleriet” så raskt som mulig. Ved å impregnere underlaget i etterkant, beskytter du fasaden i tilfelle den skulle bli tilgriset på nytt. Den neste graffitien vil kunne fjernes både raskere og enklere. Miljø Service AS bruker kalk eller kjemikalier for å ta bort uønsket spraymaling.

Rain Proof Impregnering

Spesiell beskyttelse til alle typer betong, åpen stein, flis osv. Utviklet for utendørs bruk. Vannavvisende: Forhindrer skader grunnet fukt, kloriderog sopp. Begrenser grobunn for sopp. Forhindrer smuss fester seg for godt til overflaten. Trenger inn i stein, murstein, betong, kunstig stein, murverk, sementplater takstein osv

Miljø Service AS tilbyr renhold og vedlikehold av fasader, fjerning av grafitti og feietjenester.

Spørsmål eller interessert i mer informasjon? Kontakt meg for en uforpliktende prat:

Avdelingsleder
Rune Stalsberg
Tlf: 90836776
Mail: rune@miljo-service.no

Utviklet av: Folkebadet.no