OM MILJØ SERVICE


Miljø Service AS tilbyr alle former for renholdstjenester til både private og offentlige næringsdrivende i Porsgrunn, Skien, Sandefjord og Larvik. Noen av tjenestene vi tilbyr er renhold, hovedrengjøring, kantinedrift, fasade-, industri- og ventilasjonrengjøring, byggklargjøring og vinduspuss.

Miljø Service har sitt hovedkontor i Herøya Næringspark i Porsgrunn.

Siden 1975 har Miljø Service tilbudt alle former for renholdstjenester til både private og offentlige næringsdrivende.

Vi ca 50 allsidige servicemedarbeidere fordelt på våre avdelinger i Porsgrunn, Skien, og Larvik, flere med fagbrev innen sine kompetanseområder.


For Miljø Service AS handler kvalitet om å tenke helhetlig. Skal kundene bli fornøyde må også bedriftens medarbeidere være det.

I første rekke er kvalitet knyttet til kundens opplevelse av tjenestene vi leverer. For å få til et godt resultat, kreves et godt forarbeid. Miljø Service er opptatt av å skreddersy sine tjenester innen renhold etter kundenes behov og ønsker. Stor grad av fleksibilitet er et nøkkelord i så måte. Det samme er god dialog og klare avtaler.

Våre medarbeidere må prestere når de er på jobb for at vi skal kunne yte den servicen som kundene forventer. Vår tanke om kvalitet innebærer at vi setter arbeidsmiljø og personalbehandling i høysetet. Ordnede arbeidsforhold, som blant annet innebærer oppfyllelse av HMS-bestemmelsene, er en selvfølge.

Miljø Service er stolte av å være Miljøfyrtårn. Her kan vår rapport leses.

Utviklet av: Folkebadet.no