Spiseromstjenester

Miljø Service AS tilbyr fleksible kantineløsninger for alt fra små til store bedrifter i Porsgrunn, Skien (Grenland) og Vestfold. Vi skreddersyr menyen etter kundens ønsker. Våre medarbeidere tar seg av alt fra innkjøp av råvarer, til servering og opprydding. Måltidene tilberedes hos kunden – til avtalte tider. For en middels stor arbeidsplass (50 ansatte og opp) kan den for eksempel se slik ut:

  • salatbar
  • varmdisk
  • rikholdig utvalg av pålegg og drikke

Vi gjør hva vi kan for å tilfredsstille kundenes ønsker. Her er både varme og kalde retter, samt en rikholdig salatbar. Vi lager det aller meste, og tar gjerne imot ønsker fra de som spiser her, smiler hun.

Gi dine ansatte noe å se frem til hver dag! En god kantine skaper enda bedre trivsel på arbeidsplassen. Overlater du driften til Miljø Service AS kan vi garantere gode matopplevelser. Det tror vi gir tilfredse medarbeidere – som er villig til å yte det lille ekstra.

Miljø Service AS tilbyr drift av store og små kantiner. Vi skreddersyr kantinedrift som passer deg og din bedrift.

Våre erfarne kokker vet å sette sammen retter som både smaker godt og samtidig sørger for å gi de riktige næringsstoffene til en lang arbeidsdag. Vi kan tilby alt fra lekre pakkeløsninger, til spesialkomponerte retter tilpasset den enkelte kundes spesifikke ønsker.

Spørsmål eller interessert i mer informasjon? Kontakt oss for en uforpliktende prat:

Salg
Niri Wårås

Mob: 90 96 84 71
Epost: niri@miljo-service.no

Utviklet av: Folkebadet.no