Ventilasjon

Regelmessig rengjøring av kanalnettet gir full gjennomstrømning av luft samtidig som det hindrer spredning av byggstøv, mugg, soppsporer, bakterier og andre uønskede partikler. Frisk luft gir bedre inneklima.

Miljø Service AS rengjør kanalnett for store og små bygg samt vifter og avsug på alt fra gatekjøkken til storkjøkken. Vi kan også utføre høytrykksrengjøring av de aller fleste typer rør.

Ønsker du en inspeksjon av kanalnettet ditt eller dokumentasjon på resultat etter utført jobb, har vi inspeksjonsutstyr til å gjøre jobben. Vårt inspeksjonskamera kan gå inn i rør helt ned i 30 mm i diameter. Har du en tett kanal og ønsker å finne proppen? Ring oss, vi kan mest sannsynlig hjelpe deg.

Kanal og rørinspeksjon

Lurer du på hvordan avsuget på kjøkkenet ser ut innvendig, om ventilasjonsanlegget fungerer optimalt eller burde vært rengjort? Har du noen rør som ikke har slik gjennomstrømning som de burde ha? Miljø Service AS kan utføre inspeksjon og komme med anbefaling for videre handling. Vi har inspeksjonskameraer som kan gå inn i rørkanaler fra 30 mm. og oppover.

Miljø Service AS tilbyr renhold og vedlikehold av fasader, fjerning av grafitti og feietjenester.

Spørsmål eller interessert i mer informasjon? Kontakt meg for en uforpliktende prat:

Avdelingsleder
Rune Stalsberg
Tlf: 90836776
Mail: rune@miljo-service.no

Utviklet av: Folkebadet.no